Mentale training

Deze zomer heb ik nog enkele plaatsen beschikbaar voor sporters of coaches die zich ook tussen de seizoenen door willen blijven ontwikkelen. De sportpsychologische begeleiding en prestatie coaching die ik aanbied kan verschillende vormen aannemen. Hierbij valt te denken aan een begeleidingstraject voor een sporter, een coach of een team. Deze zullen het middelpunt vormen van het begeleidingstraject.

Ook kan de begeleiding en coaching op veel verschillende onderwerpen van toepassing zijn. Dit is afhankelijk van waar de individuele sporter, de coach of het sportteam aan wil werken. Zo kunnen we aan de slag gaan met vaardigheden als doelen stellen, gedachtecontrole, spanningsregulatie, visualisatie en aandacht en concentratie. Maar ook communicatie en rolverdeling zijn onderwerpen die behandeld kunnen worden.

De kosten per sessie bedragen 35 euro. Met deze vergoeding zal ik mijn supervisor bekostigen. Deze supervisor helpt mij waar dit nodig is en waarborgt hiermee het welzijn en de veiligheid van de sporter, de coach of het sportteam dat het begeleidingstraject doorloopt. Voordat het begeleidingstraject wordt gestart onderteken ik samen met de sporter, de coach of het sportteam een overeenkomst in de vorm van een contract waarin een aantal afspraken zijn opgenomen. Dit ter bescherming van zowel mijzelf als de sporter, de coach of het sportteam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s