Nieuw sportseizoen is geopend!

Bij een nieuw sportseizoen hoort een optimale voorbereiding, zowel fysiek als mentaal! Hier wil ik sporters, sportteams en coaches graag een handje bij helpen door mentale training aan te bieden tegen een zeer scherp tarief.

Waar er normaal 70 euro per uur voor een sportpsycholoog moet worden neergelegd, vraag ik nu maar 35 euro per sessie. De duur van deze sessies kan verschillen van 60 tot 90 minuten. Dit gereduceerde tarief kan ik vragen, omdat ik word begeleid door mijn supervisor. Het draait hierbij om het inzetten van mijn theoretische kennis in de praktijk.

Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur een mailtje naar info@murielromijnsp.com voor een vrijblijvende kennismaking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s