Coaches en trainers

Ook voor coaches en trainers die meer met sportpsychologie willen doen bied ik speciale begeleidingstrajecten aan. Deze trajecten kunnen uiteenlopende doelen hebben.

Bij een begeleidingstraject voor coaches en trainers kan de focus liggen op de coach of trainer zelf. Hierbij zullen we ons richten op de mentale aspecten die een coach zelf kan toepassen om zijn of haart team beter te kunnen trainen. Hierbij zal dus gewerkt worden aan de mentale vaardigheden van de trainer of coach zelf en hoe deze in te zetten zijn om een optimale coaching te kunnen bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld ingaan op communicatie, leerstijlen en leerklimaat en positieve coaching.

Ook kan een begeleidingstraject voor coaches en trainers gericht zijn op hoe zij mentale vaardigheden in kunnen zetten met de sporters die ze trainen. Coaches en trainers leren dan middelen om hun sporters beter te kunnen laten omgaan met spanning of hoe ze hun team een gemeenschappelijk doel kunnen laten stellen en dit doel kunnen nastreven.

Om vast te stellen waar een coach of trainer behoefte aan heeft begint het begeleidingstraject met een intakegesprek. Na dit intakegesprek zal een behandelplan opgesteld worden, waarbij de behoefte van de coach of trainer centraal zal staan.

Een gemiddeld begeleidingstraject bestaat uit 8 tot 10 sessies van ongeveer 60 minuten. De kosten voor een sessie bedragen 75 euro.

sportpsychologie amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s