Sporters

Als sporter kom je continu nieuwe uitdagingen tegen. Mentaal weerbaar zijn werkt altijd in jouw voordeel en dat is iets waar ik je bij kan helpen.

Ik zie veel sporters die kampen met hun mentale gesteldheid. Op trainingen lukt alles, maar op wedstrijden wordt de spanning ze teveel en verstijven ze. Ze vergeten wat ze moeten doen en raken totaal afgeleid door hun eigen gedachten of juist door de omgeving. Maar niet alleen sporters die dit soort belemmeringen ervaren komen bij mij. Mentale training helpt iedere sporter op ieder niveau om zijn of haar sport optimaal en met veel plezier te beoefenen.

Tijdens een begeleidingstraject zal dus de hulpvraag van de sporter centraal staan. Het traject wordt gestart met een intakegesprek. Deze dient als kennismaking maar hierin zal ik ook doorgronden wat de reden is dat een sporter bij mij is gekomen en aan het begeleidingstraject wil beginnen. Na dit eerste gesprek kan ik ervoor kiezen om een psychodiagnostisch onderzoek te doen. Dit onderzoek is zal de basis zijn van een profiel dat wordt opgesteld. Dit is niet in alle gevallen nodig. Aan de hand van de vergaarde informatie wordt een geheel op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Tijdens het traject worden mentale vaardigheden aangeleerd en handvatten aangereikt die de sporter mentaal weerbaarder zullen maken. Hierbij valt te denken aan vaardigheden als doelen stellen, focus, stressregulatie en zelfvertrouwen.

Een gemiddeld begeleidingstraject bestaat uit 8 tot 10 sessies van ongeveer 60 minuten. De kosten voor een sessie bedragen 75 euro.

sportpsychologie amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s