Mentale training

Waarom is mentale training zo belangrijk?

Ik ben ervan overtuigd dat de begeleiding en coaching die ik met BestOfYou aanbied voor iedereen van toepassing is. Sporters zijn continu bezig met zichzelf ontwikkelen en verbeteren. De beste versie van zichzelf is wat ze willen zijn en optimaal presteren is waar ze naar streven. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de fysieke, technische en tactische aspecten van de sport. Om het plaatje compleet te maken moet ook het mentale aspect daarin meegenomen worden.

Hoe ziet de begeleiding en coaching van BestOfYou eruit?

Een traject kan veel verschillende vormen aannemen. Mijn uitgangspunt bij de trainingen die ik geef is dat de persoon die ik begeleid altijd het middelpunt is. Dit kan een sporter zijn, een coach of zelfs een heel team.

Ook kan de begeleiding en coaching op veel verschillende onderwerpen van toepassing zijn. Dit is afhankelijk van waar de sporter, coach of het team aan wil werken. Zo kunnen we aan de slag gaan met vaardigheden als doelen stellen, gedachtecontrole, stressregulatie, communicatie en rolverdeling.Β Ieder traject dat ik aanga is op maat gemaakt en daarom zeer persoonlijk.

Ik begin altijd met een intake en het afstemmen van de wederzijdse verwachtingen. Dit vind ik belangrijk zodat voor beide partijen duidelijk is hoe de samenwerking eruit zal gaan zien en wat we aan elkaar gaan hebben. Hierna zal ik een inschatting geven van hoeveel trainingssessies er nodig zullen zijn om resultaten te gaan boeken. Als dit duidelijk en akkoord kunnen we van start gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s